Reviews

49 berichten op 5 pagina's
Cees Kuiper
17-03-22 17:10:31
Na een tip van mijn broer, alhier mijn nieuwe bureau besteld. De betrokkenheid en passie van Judith en Wouter bij de producten die ze leveren is groot. Over elk detail word meegedacht, en gecommuniceerd met de klant. Het voelt heel persoonlijk, en je krijgt precies zoals jij het wil hebben, tegen een wel hele schappelijke prijs.
De afwerking van het bovenblad is echt subliem, en de klasse straalt er vanaf. Het stalen onderstel is oerdegelijk en ook mooi. Het ladekastje met lederen handgrepen maakt het compleet. Heel veel succes met jullie bedrijf, Wouter en Judith!
Gerard de Jong
29-12-21 22:25:12
Na eerder een bureau te hebben besteld, waar we zeer tevreden over zijn, hebben wij een kast besteld naar eigen ontwerp.
Geweldig zo enthousiast als Wouter en Judith ermee aan de slag zijn gegaan. Bij ons bezoek had Wouter al een animatie op de laptop gemaakt dat er veelbelovend uitzag.
Het uiteindelijke resultaat overtrof al onze verwachtingen. We hebben een supermooie kast!
Het hele traject van ontwerp tot de montage bij ons thuis door Judith en Wouter verliep erg fijn en vlekkeloos. Alle eerdere positieve opmerkingen kan ik alleen maar herhalen.
Wat een fijne warme mensen, zeer betrokken, meedenkend, empatisch, enthousiast en er alles aan willen en ook gaan doen om tot een perfect product te komen waar je heel blij van wordt.
Anoniem
27-11-21 10:15:55
Fantastische service! Alles is mogelijk en zonder gezeur wordt alles aangepast zodat het aan de wensen voldoet.

Service mbt de levering aan huis is super. In begin dacht ik wat voor bedrijf is het maar echt alles top ingepakt en nette chauffeur.

Aan te raden om hier spullen te kopen!
Joan Joan Rijkers
17-11-21 15:36:54
Ik kan mij alleen maar aansluiten bij de eerdere reviews op deze pagina:
Enige tijd terug bestelde ik een bureau (met ladekast) in afwijkend formaat.
Door de wereldwijde leverproblemen van materialen vergde de productie in dit geval ietsje langer, maar ik werd daarvan zeer goed op de hoogte gehouden.
Vandaag de levering mogen ontvangen en alles ziet er supergoed uit.
Goed beschermd verpakt en netjes en correct afgeleverd op het vooraf afgesproken tijdstip.
Inderdaad een zeer correcte en stipte communicatie door Judith!
In alle opzichten mijn complimenten voor Stoerhuis!
Chris Pothof
15-04-21 20:09:23
Vandaag de 2 bestelde bureau’s met ladekast ontvangen.
Zien er fantastisch uit en zijn goed afgewerkt.
Goed verpakt en netjes afgeleverd op het afgesproken tijdstip.
Vlotte communicatie en op alle vragen snel een reactie.
De rest van de reviews spreken voor zich!
Petra Colijn
17-03-21 21:00:35
Vandaag het bureau met de V groef binnen gekregen en wat is het een ontzettend mooi bureau. Heel verzorgd en netjes verpakt, met een lief briefje erbij: bedankt voor de bestelling.
Judith is heel attent en denkt mee, wil echt dat het wordt zoals je wil en denkt mee ik mogelijkheid, je voelt je totaal geen nummertje! Echt top!
Gerard de Jong
17-03-21 16:38:51
Gisteren het op maat gemaakte bureau ontvangen en direct gemonteerd.
Het resultaat is supergaaf; een erg mooi robuust bureau van degelijke kwaliteit zoals verwacht. Evenals het ladekastje.
Alle eerder gemelde positieve recensies kan ik onderschrijven zoals de communicatie met Judith, snel vriendelijk en betrokken, nakomen afspraken, levering volgens afspraak, transportverpakking zeer degelijk.
Een goed bedrijf die we iedereen zeker kunnen aanbevelen.
In één woord: TOP!!!
Andre Wijnholds
24-02-21 20:00:47
Wij zochten een mooi robuust, kwalitatief bureau met een industriële uitstraling. Vandaag is het bureau geleverd; we zijn erg tevreden over het eindresultaat! Het bureau en de ladekast waren erg netjes verpakt, zodat ze niet beschadigden tijdens het transport. Tijdens de bestelling/afstemming van het formaat en het wachten op de uiteindelijke levering werden we goed op de hoogte gehouden. Wij zijn er super blij mee!
Eelco Dammers
02-02-21 11:55:43
Ik kwam voor een bureau en ging weg met bureau, ladenkastje, op maat gemaakte verhoging voor op bureau, bijzettafeltje en prullenbak :-). Wat een geweldige kwaliteit en afwerking.

Maar wat echt tof is: Judith en Wouter denken ontzettend goed met je mee! Kwam ik weer met een idee en de reactie was steeds: ha leuk, dat kunnen we wel zo en zo maken. Binnen no-time ontwerpen in de app en elke keer precies zoals ik het in m'n (onkundige) hoofd had.

Wat gaaf om zo met hen te werken, waar krijg je die uiterst persoonlijke aandacht nou nog? Ik zeg het je: iedereen zou bij hen uit moeten komen!
Sandy Helle
28-01-21 20:17:03
Vandaag ons mooie bureau ontvangen samen met het stalen stoere ladekastje, helemaal naar wens!
Judith fijne snelle communicatie top! Goed verpakt en de levering was ook perfect.
Dankjewel....
Tonen: 5  10   20