Reviews

49 berichten op 5 pagina's
Hetty Scholten
15-01-21 12:07:35
Zojuist ons nieuwe 2de bureau ontvangen. Net zoals bij de eerste bestelling alles in 1 woord SUPER !!
E. Beckers
26-12-20 11:46:02
Heel blij waren we met de levering van het mooie bureau, incl ladekast!
Ziet er prachtig uit en was heel goed verpakt. Contact van te voren liep heel vlotjes en er werd goed meegedacht over kleur e.d.
Kortom heel blij mee!!
Nicolette Hoonhoud
09-12-20 15:49:41
Ontzettend blij met m’n nieuwe maatwerk bureau! Prachtige combinatie van eiken en (wit gespoten) staal. Het orderproces met Judith is heel soepel verlopen, er werd steeds snel gereageerd en het bureau is heel netjes geleverd binnen de aangegeven levertijd.
Absolute aanrader!
Guy Tulfer
07-12-20 21:06:39
Prachtig maatwerk bureau laten maken. Zeer prettig contact per email met Judith, niets is te veel, snelle en duidelijke reacties. Keurig verpakt en tijdig afgeleverd door vriendelijke koerier.
Anita Willemse
28-11-20 12:27:47
Superblij met mijn hoekbureau en bartafel t.b.v. mijn kantoorruimte! Het is een heerlijke werkplek. Contact met Judith altijd vlot en vriendelijk, denken mee, zijn flexibel en leveren kwaliteit. Montage en het zelf af te monteren deel was goed en vakbekwaam gedaan! Ik kan ze iedereen aanbevelen!
Peter L.
19-11-20 21:49:20
Heel blij met ons bureau op maat.
- Mooie kwaliteit massief eikenhout icm kwaliteit staalwerk.
- Heel fijn contact gehad met Judith die me goed op de hoogte hield Van de order.

Volgende idee op maat wordt uitgewerkt en zal dan zeker door stoerhuis uitgevoerd worden.
Simon W.
19-11-20 19:57:18
Super tevreden! Fijn contact. Zelf tussentijds de maten kunnen aanpassen. Eindresultaat een erg mooi bureau en ladekast. Bedankt en bij deze kan ik deze website van harte aanraden!
Esther De Vries
10-11-20 12:23:00
Paar weken geleden kwam ik via via bij hun website en heb na het zien van een geweldig mooie tafel inclusief ladekastje contact opgenomen. In verband met het openen van een nieuwe salon zat er wel wat haast achter. Gelukkig hadden ze heel toevallig het juiste formaat hout liggen en kon er ontzettend snel geleverd worden. Heel goed beseffend dat dit een uitzondering is hebben ze top werk geleverd.
Ik heb ze regelmatig gestalkt met de vraag of het wel écht op tijd zou binnen komen ;-) en elke keer weer was het contact super. Ze leveren wat ze beloven, komen afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Ik ben meer dan blij met het resultaat!
Frank van Raad
06-11-20 11:50:03
Na lang zoeken hier uitgekomen voor een bureau met bijpassend ladeblok in industriële stijl. Na wat weekjes wachten heb ik de spullen inmiddels een paar dagen in gebruik en ik ben helemaal gelukkig. Kwaliteit merk je snel (en ruik je ook nog even ;-)), wat we hebben ontvangen is ook echt wat we hebben gekocht. Klinkt misschien raar, maar dat is nog weleens anders (mindere kwaliteit bv.)
Daarnaast vond ik het contact erg prettig en hebben we goede afspraken met elkaar kunnen maken.
Wendy Jongeneelen
30-10-20 20:39:23
Wat ontzettend leuk om met deze warme mensen zaken te mogen doen!
We hebben vandaag ons bed ontvangen.
Precies zoals we het wilden. We konden precies aangeven hoe hoog/laag, met extra hout.... enz. Dat is het fijne van handwerk.
En wat is het resultaat schitterend!!!
Echt niets dan lof voor dit leuke bedrijfje.
Vooral het persoonlijke contact, vertrouwen en enthousiasme maakt het bed nog zoveel mooier dan het al is.
We zijn benieuwd of we lekker slapen vannacht ;-)
Tonen: 5  10   20