Reviews

49 berichten op 3 pagina's
Chantal van Kruijsbergen
29-10-20 20:55:49
Vanmiddag werd volgens afspraak onze meubels bezorgd. Erg tevreden met de aankoop van het bureau incl. ladekast. Mooie kwaliteit, mooi verzorgd en ook de verpakking was aandacht aan besteed. Maar vooral de persoonlijke benadering is erg prettig en onderscheidt dit bedrijf van vele, vele anderen. Het contact is prettig en je wordt op persoonlijke manier meegenomen met iedere voortgang. Top en ik beveel Stoerhuis dan ook van harte aan om een product van af te nemen.
Marc van Driel
17-10-20 16:49:13
Ons bureau , boekenplank en laden kastje ontvangen. Erg mooi afgewerkt , echt ouderwets vakwerk ! En op maat gemaakt. Afspraken worden nagekomen. Kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen
Frank Hofman
17-10-20 10:53:10
Wat een geweldig mooi bed hebben we gisteren geleverd gekregen. Echt heel erg blij mee. Helemaal op maat gemaakt. We konden alles doorgeven wat we nodig hadden en is keurig voor elkaar gekomen. Ook erg prettig is de duidelijke communicatie en snelle reactie. Ze doen wat ze beloven en dat voor een meer dan goede prijs. Super!
Hetty Scholten
01-10-20 20:34:13
Wij hebben zojuist ons keukenrek, bureau en kastje ontvangen. We zijn super tevreden. Perfect werk en top service. Goede communicatie.
Dus alles in één woord TOP !!

Wanneer wij in de toekomst nog eens iets willen zullen we zeker weer Stoerhuis inschakelen.
Michael van Duinen
09-09-20 19:38:37
Ik ben zeer tevreden over mijn bureau en 2 ladekastjes ..het bureaublad is van zeer mooi ,geolied eikenhout
Kwalitatief zeer degelijk en stevig ..goede service en bezorging
Jan de Gunst
07-09-20 13:05:12
Ik heb 3 producten besteld. Het bureau, het keukenrek en een bureaukast (wat niet op hun site staat vermeld). De bureaukast was een idee van mezelf. In principe hetzelfde idee als het keukenrek, alleen met 2 kasten aan de onderkant. Stoerhuis was meteen enthousiast en heeft dit gemaakt.

Het eindresultaat mag er wezen, wat gaaf!! We zijn er enorm blij mee.

Ook de communicatie krijgt een groot compliment. Ondanks dat je online koopt, is er geen afstand voor je gevoel. Er wordt direct gereageerd, nooit moet je lang wachten op een reactie. Ook de manier waarop gereageerd wordt is erg prettig, ze geven je het gevoel dat je meer bent dan zomaar weer een client.

Dus heb je wat nodig, ga naar Stoerhuis.nl
L. Bart
03-08-20 13:27:42
Erg blij met bureau en -kastje. Goede kwaliteit en uitstekende service.
Diana Kerkhof
23-07-20 10:58:28
Super blij met beide bureaus voor onze dochters!! Perfect op maat en voldoet helemaal aan de verwachtingen! Alles top geregeld! Bedankt!!
T Cheng
06-07-20 21:20:19
Vandaag het bestelde bureau (zonder v-groef) met de ladenkast ontvangen. Wij zijn er erg blij mee!

Het bureau is mooi en netjes afgewerkt zonder gebreken (noesten aan de bovenzijde zijn opgevuld in een natuurlijke kleur en vlak gemaakt).
De ladenkast is van hoogwaardig materiaal en voelt degelijk aan. De lak is mat en voelt heerlijk aan. De handgreepjes zijn van fraai leer.

Hoe dan ook, het is geen gecompliceerd product: what you see is what you get. Maar het gevoel van de materialen stelt absoluut niet teleur, het voelt allemaal hoogwaardig aan.

Tot slot goede en persoonlijke service. Veelvuldig contact rondom de bezorging en het bureau werd goed ingepakt bezorgd.

Wij zijn perfect tevreden dus.
Elina Kloosterman
06-07-20 19:16:44
Vandaag de bestelling ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. We hebben het bureau en ladekasten besteld plus het bed met daaronder op mijn verzoek een ladebed eronder. Dat was nog niet eerder besteld maar is echt perfect gedaan. Mijn complimenten voor het vakmanschap en creativiteit!! Ook de communicatie is erg prettig en ook de levering verliep in goed overleg. Top!
Toine Dekkers
06-07-20 11:30:29
Bureau besteld online en werd meteen contact gelegd met betrekking tot de aanvraag. Hier werd ook duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren en levertijd.
Communicatie verliep zeer prettig. Waar zie je dat nog als je online iets aanschaft. Zeer content met de afwikkeling en service. In 1 woord, TOP!
Helena
10-06-20 11:21:40
Goede en vriendelijke service en een bureau (v-groef) van mooie kwaliteit. Als je naar industriële meubels zoekt, dan is Stoerhuis zeker een aanrader!
Karin Luiten
27-05-20 15:06:14
Super blij met mijn bureau en kastje. Ik ben heel fijn geholpen, Judith denkt mee en het contact was erg fijn. Echt een aanrader!
Daisy Bommelé
15-05-20 19:55:07
Vandaag bureau met v-groef ontvangen. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit. We zijn er ontzettend blij mee! Communicatie verliep heel prettig en snel. Ik zou hier zeker weer bestellen! Bedankt Stoerhuis!
Rob Hanenberg
14-05-20 14:39:02
Lang gezocht naar passende bureaus en tevens naar wat kwaliteit en dan haken Ikea e.a al gauw af. Via Marktplaats bij Stoerhuis terecht gekomen, het zag er goed uit, maar is het betrouwbaar. Na mijn eerste contacten met Judith had ik al snel in de gaten, dat zij achter hun product staan en meedenken voor de beste oplossing.
Gisteren twee bureaus en ladenkastje thuis bezorgd gekregen. Het voldoet aan onze verwachting, goede kwaliteit. Bedankt Judith 😃👍
Mieke Van Deursen
14-05-20 10:42:04
Wat zijn wij blij met het nieuwe bureau met ladenkastje. Waren al lange tijd op zoek naar een leuk bureau voor in de huiskamer waar onze zoon zijn eigen plekje heeft. Maar echt iets leuks konden we maar niet vinden.
Nu dan toch! Is het lange zoeken zeker waard geweest! We gaan er nu lekker van genieten!!
Dank je wel Stoerhuis!!😃
Rachel Heller
13-05-20 14:41:00
Gisteren mijn nieuw bureau ontvangen: heel mooi, met name het houten blad, heel mooi afgewerkt. En het ladekastje ook, met leren handgrepen: prachtig! Het bureau moest in stukken geleverd worden i.v.m. onze smalle voordeur. Het bureau in elkaar zetten was een beetje moeilijk omdat de bijgeleverd schroeven zijn torx, dus hadden we geen schroevendraaier voor. Oplossing gevonden: andere schroeven van dezelfde maat. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe bureau!
Marlies van Boven
11-04-20 20:27:25
Vandaag eindelijk mijn keukenrek op kunnen hangen. Een spannend project, een mooi idee dat werkelijkheid geworden is. Iets wat voor iedereen in dit project nieuw was, maar prachtig is uitgepakt.
Vakwerk voor een goede prijs!
Judith en Wouter hebben met me meegedacht en me bij alles op de hoogte gehouden.
Ik ben erg blij met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen!
Sander Tempel
03-04-20 17:15:33
Door de Corona toestanden op zoek gegaan naar een bureau en uitgekomen bij Stoerhuis. Dit was het bureau wat we zochten en na contact te hebben gezocht met Judith was het allemaal snel voor elkaar! Helemaal top geregeld.

Een aanrader!
Ben Van Oosten
28-01-20 11:16:02
Vandaag bureau ontvangen, ziet er prachtig uit.
Alle complimenten voor de hele afhandeling zeker het contact met Judith.
Echt een aanrader.
Gr. Ben
Tonen: 5  10   20