Reviews

49 berichten op 10 pagina's
Petra Colijn
17-03-21 21:00:35
Vandaag het bureau met de V groef binnen gekregen en wat is het een ontzettend mooi bureau. Heel verzorgd en netjes verpakt, met een lief briefje erbij: bedankt voor de bestelling.
Judith is heel attent en denkt mee, wil echt dat het wordt zoals je wil en denkt mee ik mogelijkheid, je voelt je totaal geen nummertje! Echt top!
Gerard de Jong
17-03-21 16:38:51
Gisteren het op maat gemaakte bureau ontvangen en direct gemonteerd.
Het resultaat is supergaaf; een erg mooi robuust bureau van degelijke kwaliteit zoals verwacht. Evenals het ladekastje.
Alle eerder gemelde positieve recensies kan ik onderschrijven zoals de communicatie met Judith, snel vriendelijk en betrokken, nakomen afspraken, levering volgens afspraak, transportverpakking zeer degelijk.
Een goed bedrijf die we iedereen zeker kunnen aanbevelen.
In één woord: TOP!!!
Andre Wijnholds
24-02-21 20:00:47
Wij zochten een mooi robuust, kwalitatief bureau met een industriële uitstraling. Vandaag is het bureau geleverd; we zijn erg tevreden over het eindresultaat! Het bureau en de ladekast waren erg netjes verpakt, zodat ze niet beschadigden tijdens het transport. Tijdens de bestelling/afstemming van het formaat en het wachten op de uiteindelijke levering werden we goed op de hoogte gehouden. Wij zijn er super blij mee!
Eelco Dammers
02-02-21 11:55:43
Ik kwam voor een bureau en ging weg met bureau, ladenkastje, op maat gemaakte verhoging voor op bureau, bijzettafeltje en prullenbak :-). Wat een geweldige kwaliteit en afwerking.

Maar wat echt tof is: Judith en Wouter denken ontzettend goed met je mee! Kwam ik weer met een idee en de reactie was steeds: ha leuk, dat kunnen we wel zo en zo maken. Binnen no-time ontwerpen in de app en elke keer precies zoals ik het in m'n (onkundige) hoofd had.

Wat gaaf om zo met hen te werken, waar krijg je die uiterst persoonlijke aandacht nou nog? Ik zeg het je: iedereen zou bij hen uit moeten komen!
Sandy Helle
28-01-21 20:17:03
Vandaag ons mooie bureau ontvangen samen met het stalen stoere ladekastje, helemaal naar wens!
Judith fijne snelle communicatie top! Goed verpakt en de levering was ook perfect.
Dankjewel....
Tonen: 5  10   20